Anne Mette Jul 2022

Vi er en familie på 3 (mor, far og søn på 3,5 år).

Mor (jeg) fik i 2019 konstateret morbus Crohn, imens jeg var gravid. Så jeg måtte gå ubehandlet i 8-9 måneder, før behandling startede.
Det har været meget ubehageligt, og kunne ikke forlade vores hjem, da jeg altid skulle være i nærheden af wc og rent tøj. Siden da, har jeg været ud og ind af forskellige typer medicin, og været indlagt nogle gange. Som led i det biologiske har jeg fået nogle sår, som ikke vil hele, og som så væsker. Det skal vi så også have udredt nu, efter nogle måneder i den tilstand. Det er hårdt for modet, men vi har kærligheden i vores hjem.

Vi har en del km til det sygehus, som jeg er tilknyttet, så bruger en del benzin på det i den bil vi låner, og vi har selvfølgelig stigende priserne på varme, og strøm hos os. Det betyder at vi nok ikke giver gaver, kun til vores søn.

Derfor ansøger vi om gavekort, så vores søn kan få den bedste jul. Han snakker allerede om julegaver, men må bare sige “man ved aldrig hvad julemanden kommer med”. Og at det er hemmeligt. Så får jeg ikke lovet for meget væk.

Mvh. Anne Mette

…..
Krisen påvirker os desværre allesammen 💸

Men, når man er ramt af sygdom oveni, så kan det blive ekstra svært.
FAIM har derfor valgt at hjælpe et mindre antal familier, så julen ikke bliver sparet helt væk.

(Vi beklager, at vi ikke har kunnet hjælpe alle)

 

#Julehjælp22 #FAIM