Bliv medlem

Vil du være med til at sætte fokus på autoimmune sygdomme (forskning, patienter, pårørende, oplysning mv.) – og relaterede sygdomme?
Så bliv medlem af FAIM, og vær med til at gøre en forskel.

FAIM – Foreningen For Autoimmune Sygdomme, er en patientforening for alle, der har autoimmune sygdomme – og relaterede sygdomme, inde på livet.
FAIM er medstifter af “Nationalt Center For Autoimmune Sygdomme” (#NCFAS) samt det uafhængige “Videnscenter For Autoimmune Sygdomme” (#VCFAS), og uddeler hvert år Kick AS – Camilla Bloch Vorum prisen, til en “autoimmun fighter”, og støtter børn og unge gennem Fløjtetønde-projektet.

Et medlemskab gælder for et helt år (12 måneder).

Medlemskort/Toiletkort: Følger gratis med ved indmeldelse, eller kan bestilles særskilt af alle med en autoimmun sygdom (+39 kr. porto/ekspedition). 

Indbetal beløbet for medlemskab/toiletkort:
Bank: Den Jyske Sparekasse, 9174 4130072181 eller MobilePay (98418)

FAIM har dette nummer: 98418

På forhånd mange tak – FAIM

*Bemærk: For at få et toiletkort tilsendt, skal modtageren have bekræftet overfor FAIM, at have en autoimmun sygdom (eller have stærke formodninger om det).
Toiletkortet er dokumentation for, at indehaveren af kortet har en autoimmun sygdom, der kan forårsage et akut behov for adgang til et toilet.
Et medlemskort/toiletkort gælder i 12 måneder.
Medlemskortet/toiletkortet der bekræfter, at du har en autoimmun sygdom, kan bl.a. bruges, til hurtig adgang til toiletter i supermarkeder, butikker og på musikfestivaler. Husk altid medlemskortet/toiletkortet (og evt. tilladelse fra Coop/Salling, Espresso, Baresso) hvis du bliver bedt om at vise det.
Medmindre der er tale om et kundetoilet, så gælder toiletadgangen KUN ved akut behov, og er IKKE en erstatning for offentlige toiletter. Hvis butikken er placeret i et center (og ikke selv har et toilet), kan der blive henvist til centerets kundetoiletter.

Læs mere om toiletkort – klik her


FAIM har oprettet flere diskussionsgrupper, for autoimmune sygdomme:

Fællesgruppen for autoimmune sygdomme:
https://www.facebook.com/groups/AutoimmuneSygdomme/

Se alle de øvrige grupper her (klik)

(Privatlivspolitik)