Bliv medlem eller modtag Toiletkort

Vil du være med til at sætte fokus på Autoimmune Sygdomme (forskning, patienter, pårørende, oplysning mv.) – og relaterede sygdomme?
Så bliv medlem af FAIM, og vær med til at gøre en forskel for mange danskere.

FAIM – Foreningen For Autoimmune Sygdomme, er patientforening for alle, der har Autoimmune Sygdomme inde på livet.
1 ud af 5 danskere – har mindst én autoimmun sygdom.
FAIM vil øge kendskabet til de over 100 eksisterende Autoimmune Sygdomme, og deres indbyrdes sammenhæng, og fremme mere samarbejde og forskning på tværs af Autoimmune Sygdomme – og relaterede sygdomme.

FAIM er stifter af National Autoimmune Sygdomme Dag, medstifter af Nationalt Center For Autoimmune Sygdomme og stifter af det uafhængige Videnscenter For Autoimmune Sygdomme samt Vi Viser Hensyn ❤️ initiativet (Toiletadgang). FAIM uddeler hvert år Kick AS – Camilla Bloch Vorum prisen til en “autoimmun fighter”, og støtter børn og unge gennem Fløjtetønde-projektet.

Autoimmune Sygdomme hænger sammen, og kommer sjældent alene…

Et medlemskab gælder for et helt år (12 måneder).

Medlemskort/Toiletkort: Følger gratis med ved indmeldelse, eller kan bestilles særskilt af alle med en autoimmun sygdom el.lign. (+39 kr. porto/ekspedition).

Indbetal beløbet for medlemskab/Toiletkort:
Bank: Vestjysk Bank, 9174 4130072181 eller MobilePay (98418)

MobilePay – FAIM har dette nummer: 98418

På forhånd mange tak – FAIM

Bemærk: For at få et toiletkort tilsendt, skal modtageren have bekræftet overfor FAIM, at have en autoimmun sygdom el.lign. (eller have stærke formodninger om det).
Toiletkortet er dokumentation for, at indehaveren af kortet har en autoimmun sygdom el.lign., der kan forårsage et akut behov for adgang til et toilet.
Et medlemskort/Toiletkort gælder i 12 måneder og skal fornys.
Medlemskortet/toiletkortet der bekræfter, at du har en autoimmun sygdom, kan bl.a. bruges, til hurtig adgang til toiletter i supermarkeder, butikker og på musikfestivaler. Husk altid medlemskortet/toiletkortet (og evt. tilladelse fra Coop, Salling og Espresso House) hvis du bliver bedt om at vise det.
Medmindre der er tale om et kundetoilet, så gælder toiletadgangen KUN ved akut behov, og er IKKE en erstatning for offentlige toiletter. Hvis butikken er placeret i et center (og ikke selv har et toilet), kan der blive henvist til centerets kundetoiletter.

Læs mere om Toiletkort og Vi Viser Hensyn ❤️klik her


FAIM har oprettet flere diskussionsgrupper, for Autoimmune Sygdomme:

Fællesgruppen for Autoimmune Sygdomme:
https://www.facebook.com/groups/AutoimmuneSygdomme/

Se alle de øvrige grupper her (klik)

(Privatlivspolitik)