N: Kampagne: Cille Lindskov Juul

Mine diagnoser er morbus Crohn, morbus Bechterew, leddegigt og endometriose 

Mit navn er Cille Jeg er 21 år gammel og bosat alene i Nakskov på Lolland. Bor dog sammen med min hund Aura. Og er en gang imellem hos min kæreste og hans familie, også i Nakskov.

I 2016 fik jeg konstateret morbus Crohn, og det har jeg kæmpet med lige siden. 

Som nogle af jer ved, har folk med autoimmune sygdomme, oftest også dårligt eller intet immunforsvar. Sådan er det desværre også i mit tilfælde. Det dårlige immunforsvar har gjort at mine led og knogler er blevet påvirket utroligt meget. 

Jeg fik ret hurtigt konstateret Leddegigt i 60% af mine led. Jeg har fået noget der hedder morbus Bechterew, som er rygsøjlegigt. 2 års tid efter min konstatering af morbus Crohn, begyndte jeg at få problemer i forbindelse med menstruation.

De fandt hurtigt ud af, at jeg havde fået Endometriose, via cyster på mine æggestokke, og i mine æggeledere. Dette gjorde, at jeg måtte sige ja til en spiral, som skulle hjælpe i forhold til smerter. – Med alt lagt sammen, har jeg haft mange forskellige komplikationer, som har vist sig ved smerter, synsbesvær, tænder der blev ødelagt, kronisk halsbetændelse og meget meget mere. 

Jeg har (af egen vilje) smidt 32 kilo, og haft kost og træning som en stor del af min hverdag, hvilket hjalp mig utroligt meget! 

Jeg har stadig efter 6 år, ikke kunnet fuldføre en uddannelse desværre, men jeg håber det en dag stadig kommer, da mit største ønske er at blive tegnsprogstolk. Jeg er en fighter 100%, og jeg er stadig ikke færdig med at kæmpe.

…..

Marts er Awareness-måned for Autoimmune Sygdomme ❤

Hver dag står en modig person frem og deler sin historie, håb og ønsker for fremtiden.

Men hvorfor sætte fokus på Autoimmune Sygdomme?

Bl.a. fordi:
20% af befolkningen har en autoimmun sygdom, de er i kraftig stigning, de kommer sjældent alene – og de er nummer 3 på listen over årsager til død og invaliditet ?

Der er over 100 forskellige slags Autoimmune Sygdomme – hvor mange kender du eller din læge?