Anne Mette og Sofie Jul 2022

Julen står for døren, energipriserne suser i vejret, inflationen raser som aldrig før.

Jeg holder vejret og håber den næste el-regning også kan betales.

Min yngste datter Sofie på snart 15 år og jeg bor sammen i vores lejlighed med vores 2 katte. Min datter er ramt af 2 Autoimmune Sygdomme, nemlig Vitiligo og Alopecia. 

Jeg er blevet tilkendt fleksjob for ca. 1 år siden, efter at være brændt ud fra mit fag som sygeplejerske og gået ned med stress for 4. gang. Pengene er små i vores lille hjem. Jeg arbejder nu 10 timer om ugen i en kontorvirksomhed hvor jeg gør rent – hvilket er særdeles lavtlønnet.

Julen er lige om hjørnet, men samtidig har Sofie også fødselsdag d. 3. December og hendes storesøster bliver 24 år d. 22. December. Sofie vil, som hendes jævnaldrende klassekammerater, selvfølgelig gerne have og ønske sig de samme ting.

Et gavekort til vores lokale Rema 1000 eller vores Spar købmand vil gøre en stor forskel for os. Der skal holdes fødselsdag for familien og juleaften er ligeledes hjemme.

Vi håber meget at vi kommer i betragtning til et af gavekortene.

Med Venlig Hilsen
Anne Mette og Sofie

…..
Krisen påvirker os desværre allesammen 💸

Men, når man er ramt af sygdom oveni, så kan det blive ekstra svært.
FAIM har derfor valgt at hjælpe et mindre antal familier, så julen ikke bliver sparet helt væk.

(Vi beklager, at vi ikke har kunnet hjælpe alle)