Autoimmune Sygdomme kom på dagsordenen ?

Tak til Liselott Blixt – Bente Buus Nielsen – Jesper Eugen-Olsen – Anja Lindberg Jensen – Søren E. Degn – Alaa El-Hussuna – Anders Beich – Michael Koehler for jeres fantastiske bidrag i forbindelse med gårdsdagens høring arrangeret af FAIM, og tak til alle jer, som deltog!

Vi glæder os meget over, at kunne konkludere, at den konsensus, som vi opnåede i 2018 på FAIM’s første Høring på Christiansborg ikke alene står ved magt, men at den også er i gang med at tage form i reelle tiltag. Tiltag som vi er overbeviste om, vil have afgørende betydning for vores medlemmer og alle andre, der er ramt af en eller flere Autoimmune Sygdomme i fremtiden. Konklusionen på gårsdagens høring var nemlig, at vi alle var enige om, at der skal meget mere fokus på Autoimmune Sygdomme også de mindre kendte og udbredte. Vi har rullet ærmerne op, og er i fuld gang! Næste store møde finder sted i Marts 2021, hvor vi fortsætter arbejdet internationalt.

Endnu en gang tak til alle – Også en tak til LEO Pharma for jeres støtte af Online-høringen i går (21. september, 2020) og til vores internationale konference med navnet ’Beyond the Ordinary’, som vil finde sted i marts 2021.

(FAIM Foreningen For Autoimmune Sygdomme)

Læs mere om høringen – klik her