Charlotte Jul 2022

Mit navn er Charlotte

For 5 måneder siden fandt jeg ud af, at jeg havde morbus Crohn. Det har bestemt vendt min verden op og ned. Jeg er en enlig mor med en dejlig søn på 15.

Vores hverdag er vendt på hovedet og økonomien er blevet stram. Jeg er blevet overrasket over hvor mange penge der går til benzin (konstante hospitals- og lægeaftaler) og medicin. Det er svært. Jeg er pædagog og elsker mit job, men det er jo ikke her lønnen er stor.

Da jeg fik mit udbrud og kom i behandling (de sidste 3 måneder) vidste jeg ikke hvad jeg kunne forvente. Medicinen gjorde godt for mine tarme, men til gengæld fik jeg 20 bivirkninger af dem på sedlen. Det har været svært, da det har påvirket min personlighed, såvel som mit udseende ( måneansigt😢). I dag er en fejringsdag:-) da jeg tager min sidste pille.

Da min søster lige er fyldt 60, blev min søn og jeg inviteret til en uges ferie på Sicilien, med familien. En kæmpe glæde ovenpå 3 hårde måneder med behandling, depression, rystende hænder, kramper i ben og fingre, måneansigt osv. Det kunne ikke være mere glædeligt, men efter 3 dage faldt jeg desværre og brækkede anklen på begge sider. Det ændrede selvfølgeligt på alt, og min søn ville ikke gå fra min side. To dage på italiensk hospital (sad 12 timer i en kørestol i venteværelset😩) og resten af tiden på en terrasse til vi skulle flyve hjem. Udfordringer har der været nok af. Nu ligger jeg herhjemme, med ny dyr medicin (587 kr.) for pillerne i går, en søn som igen skal forholde sig til omstændighederne, og hvor yderligere 3 måneder går, før jeg kan gå.

Så et gavekort ville uden tvivl, gøre en kæmpe forskel hjemme hos os🥰
Kærlig hilsen Charlotte…..
Krisen påvirker os desværre allesammen 💸

Men, når man er ramt af sygdom oveni, så kan det blive ekstra svært.
FAIM har derfor valgt at hjælpe et mindre antal familier, så julen ikke bliver sparet helt væk.

(Vi beklager, at vi ikke har kunnet hjælpe alle)