Drugstars

Husk din medicin, og doner – helt gratis – til FAIM

Hvis din behandling for en autoimmun sygdom betyder, at du skal tage medicin, så er der en god nyhed.
Med app’en fra Drugstars, bliver du påmindet om at tage den (dvs. huskehjælp), og samtidig optjener du stjerner i app’en.
Stjernerne kan blive til rigtige penge, som du fx kan donere til FAIM – Foreningen For Autoimmune Sygdomme, uden at det koster dig noget.

Ganske kort er processen i app’en:

  • Tilføj din medicin
  • Få din belønning
  • Doner til FAIM
  • Del din succes (hvis du vil)

Din erfaring kan hjælpe patienter i hele verden

“Ved at bedømme din medicin i DrugStars app’en, vil du kunne spore dine fremskridt, modtage råd og få en bedre forståelse for din oplevelse. Samtidig leverer du data, der kan påvirke udviklingen af nye og bedre lægemidler.
Vi forstår hvor værdifuld din feedback er: dine data kan bogstavelig talt redde liv. Det er derfor, vi betaler for dine bedømmelser med ‘stjerner’ der giver dig mulighed for at støtte patientforeninger gratis.

For at dække donationerne, vil vi sælge vores anonymiserede og aggregerede data til virksomheder, der ønsker et indblik i patienters oplevelser med medicin. Men husk, DrugStars er for brugerne, og det vil forblive på den måde. Derfor vil vi aldrig give nogen oplysninger, der kan føre tilbage til dig.”

Donationer fra DrugStars, er ikke donationer fra lægemiddelindustrien.

Læs mere om Drugstars app’en og download den her:
https://drugstars.onelink.me/FN6p/faim

Endvidere har DrugStars gjort det muligt for dig, at høre sandheden om din medicin fra patienter ligesom dig. DrugStars har bedt mere end 400.000 patienter i hele verden om at gennemgå deres medicin for, at du kan høre sandheden fra eksperterne selv – nemlig medicinbrugerne.

Se hvordan patienter, der bruger den samme medicin som dig, virkelig har det med deres medicin her: www.DrugsDisclosed.com

…..
Autoimmune Sygdomme hænger sammen, og kommer sjældent alene

FAIM – Foreningen For Autoimmune Sygdomme, er en patientforening for alle, der har autoimmune sygdomme – og relaterede sygdomme, inde på livet. FAIM vil øge kendskabet til de over 100 eksisterende autoimmune sygdomme, og deres indbyrdes sammenhæng, og fremme mere samarbejde og forskning på tværs af autoimmune sygdomme – og relaterede sygdomme.

FAIM er medstifter af “Nationalt Center For Autoimmune Sygdomme” (NCFAS) samt det uafhængige “Videnscenter For Autoimmune Sygdomme” (VCFAS), og uddeler hvert år Kick AS – Camilla Bloch Vorum prisen, til en “autoimmun fighter”, og støtter børn og unge gennem Fløjtetønde-projektet.