Find din speciallæge på Min Læge-appen

Næsten to millioner danskere går hvert år til øjenlæge, ørelæge, psykiater eller anden praktiserende speciallæge. En aftale mellem Foreningen af Praktiserende Speciallæger og Danske Regioner sikrer, at du nu kan finde den speciallæge, du har brug for, på Min-Læge-appen.

Nu bliver det væsentligt nemmere at finde frem til den nærmeste speciallæge eller speciallæge med den korteste ventetid. Den kendte app Min Læge udruller nu en ny funktion ’Find speciallæge’ på forsiden af Min Læge-appen. Det sker på baggrund af den seneste overenskomst mellem Danske Regioner og Foreningen af Praktiserende Speciallæger (FAPS).

  • Det skal være nemt for danskerne at finde rundt i sundhedsvæsenet. At Danske Regioner og FAPS udvider Min Læge-appen med nem adgang til at finde en speciallæge, er endnu et skridt i den rigtige retning mod et sundhedsvæsen, der er lige ved hånden, når du har brug for det. På Min Læge-appen kan du på ét sted bestille tid hos din praktiserende læge, få en e- og videokonsultation og nu også finde en speciallæge. Jo mere sundhedsvæsenet kan lette en travl hverdag med digitale tilbud, jo bedre, siger Heino Knudsen.
  • Både for speciallægerne og ikke mindst patienterne er det lidt af en milepæl. Nu bliver det meget lettere for borgerne at finde frem til den speciallæge, de har brug for. De kan med få klik se, hvem der har kortest ventetid, og i feriesæsonerne kan de nemt finde de klinikker, der har åbent. I dag kræver det en hel del søgning på forskellige hjemmesider, så jeg er sikker på, at mange vil opleve den nye funktion som en lettelse, når de skal til speciallægen, siger Ann-Louise Reventlow Mourier.

…..
Min Læge-appen giver danskerne mulighed for at bestille tid hos praktiserende læge, holde styr på aftaler, få svar på spørgsmål, se prøvesvar og foretage e-konsultationer og videokonsultationer.

Danske Regioner, PLO og Indenrigs- og sundhedsministeriet står bag Min Læge-appen. Download appen i App Store eller Google Play.

Læs mere:
https://www.regioner.dk/services/nyheder/2023/januar/nu-kan-du-nemt-finde-din-oerelaege-og-andre-speciallaeger-paa-min-laege-appen