Første indstilling til Camilla Bloch Vorum Prisen

Jeg ønsker at indstille Karla Pilgaard til prisen for autoimmun fighter.

Min egen virkelighed er, at jeg har 4 autoimmune sygdomme.
I min søgen og længsel efter svar og mere viden, faldt jeg over Karlas Instagram profil hvor hun deler ud af sine egne oplevelser, tanker, hverdag og følelser forbundet med sine Autoimmune Sygdomme.

Karla har sammen med en håndfuld andre inspirerende kvinder, startet fællesskabet “kroniske influencers”. Et fællesskab for alle med kroniske lidelser. De afholder forskellige events og deler hver især ud af brugbar og ægte viden fra livet med Autoimmune Sygdomme.

Karla har inspireret mig med sin åbenhed. Hun føles så ægte igennem skærmen, og i sårbare situationer hvor smerter og bivirkninger ikke gav mening – har jeg kunnet finde noget trøst og håb i hendes fortællinger og billeder på instagram.
Karla sætter fokus på en sårbar virkelighed, hvor der er gode og dårlige dage. Hun sætter ord på det, jeg selv tidligere har syntes var lidt halv flovt at sige højt – nemlig når det kroniske liv er lidt surt. Karla har ikke kun fokus på, hvilke udfordringer livet med Autoimmune Sygdomme kan medbringe – hun har også et fantastisk givende fokus på alt det gode som livet også giver, blot med nye vilkår.
Det har hjulpet mig igennem min rejse med Autoimmune Sygdomme.

Kæmpe shoutout til Karla ✌️❤️

Kærligst,
Maria Iwers

——

Du kan også indstille en (eller dig selv) til Camilla Bloch Vorum Prisen (KickAS).

Læs mere her: https://www.faim.dk/kick-as-camilla-bloch-vorum-prisen/   

…..

#KickAS #CamillaBlochVorumPrisen #FAIM #AutoimmuneSygdomme