Kitty Jul 2022

Mit navn er Kitty, og jeg er 56 år gammel.

Jeg er en stolt mor til 3 børn: tvillinger på 22 og en dreng på 17. Min ældste søn læser i Haag og tvillingesøsteren har lige afsluttet sin bachelor på Aalborg Universitet. Min yngste søn bor hjemme og går i 2.g.

Jeg har været for syg til at arbejde siden 2008. Lægen mente det var en belastningsreaktion, så jeg fik antidepressiv medicin, som ikke hjalp. Kort tid efter fandt lægen ud af, at mit stofskifte var for lavt, og jeg startede på levothyroxin. Jeg fik det endnu værre af medicinen, skiftede mærke et par gange, uden at det hjalp. Kort tid efter fik jeg diagnosen fibromyalgi, og herefter kronisk migræne og tinnitus. Først for 1,5 år siden fandt jeg ud af i en privatklinik, at jeg har Hashimotos, og at min skjoldbruskkirtel er helt væk af de mange flare ups som jeg har haft.

Desværre er mit stofskifte meget svært at regulere, og jeg har prøvet alle mulige former for behandling uden at jeg har fået det meget bedre. Jeg lever et meget begrænset liv, da jeg har mange smerter og er ekstrem træt.

Jeg elsker at hækle og lytte til litteratur, som jeg også kan på en dårlig dag.

De stigende priser påvirker vores økonomi meget, da jeg er brøkpensionist som bliver suppleret op til kontanthjælpsniveau.
Et gavekort vil betyde, at vi som familie kan nyde jul sammen, uden at jeg skal være bekymret for hvor pengene til mad og hygge skal komme fra.

 
Mvh.
Kitty …..
Krisen påvirker os desværre allesammen 💸

Men, når man er ramt af sygdom oveni, så kan det blive ekstra svært.
FAIM har derfor valgt at hjælpe et mindre antal familier, så julen ikke bliver sparet helt væk.

(Vi beklager, at vi ikke har kunnet hjælpe alle)