Maria Jul 2022

Det er ret så grænseoverskridende, at skulle søge om hjælp til jul… men som tingene er, så er det en god mulighed.

Vi er en familie på 6: mor, far, 3 teenagedøtre og 1 efternøler på 2,5 år.

Får 8 år siden fik jeg diagnosen AIH med skrumpelever. Det var ikke livstruende p.t., så medicin skulle kunne holde det nede.

Da jeg blev gravid med min lille søn, begyndte mine tal at reagere. Ved semi-akut kejsersnit fandt de 1 liter levervæske i bughulen og det satte en masse i gang. Jeg var indlagt 2 gange på 14 dage i min søns første 2 måneder. Igen da han var 6 måneder.

I jan. 2021 var mit trombocyt tal på 4 og jeg blev indlagt på Køge sygehus, overført til Roskilde Sygehus med mistanke om leukæmi. Ved en rutine knoglemarvsbiopsi stak de for dybt hvilket resulterede i en indre blødning og jeg blev hastet til Odense Sygehus, min familie fik af vide der var 10% chance for, at jeg ville overleve. Det gjorde jeg heldigvis og biopsien viste ingen tegn på kræft, men fik diagnosen ITP.

Min lever havde nu taget skade og jeg blev henvist til Rigshospitalet, efter en del undersøgelser nåede de i dec. 2021 frem til, at jeg skulle indstilles til en ny lever.

Så p.t. står jeg på venteliste til en levertransplantation.

Grundet alt dette sygdom, har jeg mistet mit job og derfor er pengene små.

Mine børn har måtte undvære mange oplevelser fordi jeg ikke har energien eller overskuddet til noget. Sover mange timer og har fået såkaldt leverhjerne.

Fra en ufarlig AIH til nu leversvigt.

Vi kunne virkelig godt bruge gavekortet til vores lokale Superbrugsen i Højby Sj. Der ville kunne købes god julemad og juleguf, hvilket er dyrt når man er 6 i husstanden.

Mvh.
Maria …..
Krisen påvirker os desværre allesammen 💸

Men, når man er ramt af sygdom oveni, så kan det blive ekstra svært.
FAIM har derfor valgt at hjælpe et mindre antal familier, så julen ikke bliver sparet helt væk.

(Vi beklager, at vi ikke har kunnet hjælpe alle)