Nadia Jul 2022

Vi er en familie på 4, jeg selv på 36, min mand på 38 og 2 børn.

Jeg søger gavekortet som en hjælp til min mor og hendes sidste tid, hvor vi kan lave noget hyggeligt sammen eller jeg kan give hende en god gave. 
I 2016 mistede vi min far til kræft, det var et hurtigt forløb og han gik herfra alt for tidligt. I 2014 havde min mor gennemgået et forløb for livmoderkræft, heldigvis med succes, men en masse bivirkninger fra kemo gjorde at en kol diagnose udviklede sig til lungeemfysem. Da min far døde på hospice, var eneste mulighed for at hun kunne være ved ham, at jeg passede hende. Det var fx hjælp til bad.
Der kommer til sidst hjemmehjælp til min mor, men som pårørende ved man, eller finder ud af, at en hjemmehjælp ikke kan stå alene, i dag har hun også haft et besøg på samme hospice som min far døde på, og flyttede sidste år ind på plejehjem med terminal status og en respirator maskine til at trække vejret for sig.
Det har været hårdt, både økonomisk med udgifter til et hus og plejehjem for min mor og følelsesmæssigt for os alle. Samtidig er jeg selv kronisk tarmsyg med morbus Crohn, og i de perioder hvor jeg er allermest påvirket så følger Crohn med, jeg har endnu ikke siden 2008 da diagnosen kom været medicinfri.

Det er svært at hjælpe min mor i det omfang som hun fortjener og har brug for. Et gavekort vil betyde, at jeg kan give min mor en gave, en oplevelse med hende på plejehjemmet og med hendes børnebørn. 
Det er nok vores sidste jul ❤️ 


Vh.
Nadia

…..
Krisen påvirker os desværre allesammen 💸

Men, når man er ramt af sygdom oveni, så kan det blive ekstra svært.
FAIM har derfor valgt at hjælpe et mindre antal familier, så julen ikke bliver sparet helt væk.

(Vi beklager, at vi ikke har kunnet hjælpe alle)