Toiletkortet er for mig en slags ‘get out of jail’-kort

Når maven driller og jeg har svært ved at forlade mit hjem, da giver Toiletkortet en tryghed, i form af at jeg altid hurtigt kan komme på toilet.

Jeg har haft Toiletkortet i 3 år nu. Da jeg modtog det i sin tid, gik der 6 måneder inden jeg benyttede det første gang. Jeg kunne ikke få mig selv til at bruge det. Af skam, af frygt for andres reaktion og bare det at jeg – mig, jeg havde denne her ekstra brug for hjælp. Min ‘første gang’ var en succes. En succes på den måde, at personalet reagerede overhovedet ikke, andet end med venlighed og fulgte mig ud på lageret i butikken, som det mest normale i verden. Al den frygt og skam jeg havde bygget op, blev fuldstændig punkteret. Siden har jeg brugt det en del gange.

For mig hjælper det at lave sjov og gøre grin med situationerne der kan opstå. Så nu forestiller jeg mig altid at Toiletkortet er et FBI kort. FBI! 📰👮🏼Jeg skal have adgang til baglokalerne! Og så får jeg det…

Det at have inflammatoriske tarmsygdomme kan være rigtig svært, og det er meget tabubelagt. Det kan også stadig være svært for mig at manøvrere i. Toiletkortet hjælper mig til at jeg kan og tør at tage afsted på tur, det er en ‘lifesaver’ når det er lige ved at gå galt. Og det er for mig en tryghed. Jeg skal ikke på forhånd være en toiletspion og have undersøgt hvor der er offentlige toiletter.

Derfor, hvis du ikke allerede har bestilt et, så få det gjort. Og aldrig skam dig over det. Men vær glad for at muligheden er her for os.

Mit navn er Ann Katrin. Jeg har cøliaki. IBS (Irritable bowel syndrome) – irriteret tyktarm. IBD (inflammatory bowel disease) Mikroskopisk colitis, Kollagen colitis og SIBO (Small Intestinal Bakterial Overgrowth) – bakterieovervækst i tyndtarmen. Det er en fest uden lige🥳

Sammen skal og må vi bryde tabuet.

Du kan se mere om mig og min hverdag på min Instagram: next.chapter.of.annkatrin 😊


….

#Toiletkortet #FAIM

Læs mere om Toiletkortet: https://www.toiletkortet.dk/